Në kulmin e tensi0neve me Greqinë, Turqia merr k0mandën e NATO-s dhe bën gati mijëra usshtarë

LAJME


Në kulmin e tensi0neve me Greqinë, Turqia merr k0mandën e NATO-s dhe bën gati mijëra usshtarë

Duke filluar nga 1 janari 2021, pra para dy ditesh, ushstria turke do të marrë K0mandën e F0rcës së Gatishmërisë së Lartë të Aleancës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Menjëherë ky shtet do të vendosë mijëra ushstarë në gatishmëri. Turqia e merr përsipër drejtimin e kësaj f0rce nga Polonia thuhet në njoftimin e NATO-s.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive