Ne nuk mundemi, ti po!” / Shkrimtari serb thirrje Bidenit: “Rrëzoje qeverinë e Vuçiçit

LAJME


Ne nuk mundemi, ti po!/ Shkrimtari serb thirrje Bidenit: Rrëzoje qeverinë e Vuçiçit

Marko Vidojkoviç, shkrimtar serb dhe pjesëmarrës në pr0testa në Beograd, ka bërë ftesë publike drejtuar presidentit Joe Biden që të rrëz0jë presidentin Vuçiq, shkruan “Novosti” transmeton “Bota Sot”.

Ai ndër tjera ka shkruar se Biden duhet të ndihmojë popullin serb të rrëz0jë d1ktaturën e Vuçiqit. “Në vitin 2021 pres që administrata e Bidenit të ndihmojë qytetarët e Serbisë që të rrëz0het d1ktatura e Vuçiqit, pasi vetë nuk po mundemi” ka shkruar ai.