Nenad Rashiq: E dini ku dallojnë shqiptarët nga serbët!?(VlDE0)

LAJME


Ish-ministri i Punës dhe i Mirëqenies Sociale i Kosovës, aktualisht kryetar i Partisë Demokratike Progresive, Nenad Rashiq, ka bërë një krahasim mes shqiptarëve dhe serbëve.
Rashiq ka thënë në emisionin “Pressing”, se serbët dallojnë nga shqiptarët për nga fríka ndaj lígjit.

Serbët, ka thënë Rashiq, fríkës0hen nga lígji më shumë sesa shqiptarët, dhe i druhen padíve.
Ndërkaq, kosovarëve, sipas tij, s’u mërzíten f0rt nëse shkelín lígjin apo jo.