NEWS Lumja e Thaqit: Kam Doktoraturë me notë 10, mvjen keq për juve ‘Qyqanave’ që sdini qka folni

LAJME


Një sukses i menjëhershëm dhe i jashtëzakonshëm ka ndodhur menjëherë pasi Lumnije Thaçi është zgjedhur prodekane në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Bëhet fjalë për diplomat që lëshon ky universitet e që sipas të dhënave të para ato tashmë do të shënojnë një njohje ndërkombëtare. “Ky është vetëm fillimi. Unë jam njeri me shkollë, edhe kam me e ngrit ketë universitet sepse e meriton”, ka thënë Lumnije Thaçi.