Ngjela: Janë 60 dosje që kanë ardhur nga SHBA-ja për politikanë të niveleve të larta

LAJME


Avokati Spartak Ngjela u shpreh se janë 60 do sje që kanë ardhur nga SHBA-ja të hetimit të niveleve të larta .

Ngjela shprehet:

“Provat i ka Uashingtoni dhe prova janë. Janë 60 dos je që kanë ardhur nga SHBA-ja të niveleve të larta.

Askush nuk e di kush janë aty. Ne na mungon BKH-ja dhe janë kyçur do sjet me dyllë.

Gjykata Kushtetuese po ndalohet si pasojë e vonesave proceduriale. Kjo gjykatë dihet se do të ndalonte reformën në drejtësi, sepse ata ishin të kor ruptuar. Vet tingu ka kapur shumë, se ka një procedurë të caktuar për tu futur në Kushtetuese”– thotë ai.