Nikoliç: Nëse serbët në Kosovë nuk janë te sigurt, ne do të dërgojmë ushtrinë ti ruajn ata!

LAJME


Tomislav Nikoliç ka thënë se “Serbia është e gatshme për të dërguar f0rcat e amratosura serbe në Kosovë, nëse rrevzikohet popullata serbe atje”.

“Nëse nuk ndihen te sigurt serbët ne kosov, po”, tha Nikolic në pyetjen nëse Serbia është e gatshme të dërgojë ushtrinë e saj në Kosovë

Nikoliç pas takimit të Këshillit të Sigurisë Kombëtare të Ushtrisë së Serbisë, ka thënë se Serbia nuk dëshiron z hurma por si shtet dhe në bazë të Kushtetutës e ka detyrim për të mbrojtur qytetarët e saj.