Një shofer nga Sllovenia zgjodhi një targë të pazakontë dhe i bëri të gjithë të qeshin

Një slloven i pakënaqur zgjodhi një targë të pazakontë dhe i bëri shoferët e tjerë të qeshin. Duket se ky shofer nga Sllovenia nuk është shumë i kënaqur me veturën e tij. Duke parë targat e tij, arrijmë në përfundimin se ai më mirë do të drejtonte një BMW.

Madje ai rendit në etiketë modelin që i pëlqen. Kjo foto tashme eshte bere hit neper rrjetet sociale. Disa komentues madje kane dyshuar se kjo ka mundur edhe te mos jete e qellimte nga ana e ngasesit, por ka mundur te jete nje koecicence. Megjithate, keto tabela nuk kane kaluar pa u vene re nga shoferet e tjere te cilet e kane fotografuar dhe hedhur neper rrjetet sociale.

Ja çfarë i bëri shoferët e tjerë të qeshin: