Një vajzë e vogël me zemër të madhe: 4-vjeçarja Zule ua dhuroi flokët fëmijëve të sëmurë nga ka n.c eri!

Një vajzë e vogël me zemër të madhe: 4-vjeçarja Zule ua dhuroi flokët fëmijëve të sëmurë nga ka n.c eri!

Një vajzë e vogël me zemër të madhe: 4-vjeçarja Zule ua dhuroi flokët fëmijëve të sëmurë nga ka n.c eri!

Nuk eshte e cuditshme qe edhe nga me te vegjelit te presim gjera te medha. Deshmi per kete thenje eshte edhe kjo vogelushe 4 vjecare po me zemer te madhe e cila vendosi qe flokun e saje te gjate ta prese dhe ta dhuroje per moshataret e saje te prekur nga semundja e keqe e ka n.ce rit.

Zule eshte nje shembull pozitiv per te gjithe ne. Le te inspirohemi nga kjo vogelushe e mahnitshme qe tiu ndihmojme te gjithe atyre qe kane nevoje per ndihme.

Nje gjest madheshtor dhe per tu duartorkitur