Njësia Speciale e Rusisë “29155”: Njësia e fshehtë e Putinit që zhvillon luftëra me tinzillëqe!

LAJME


Nga h3lmimi i agjentit të dyfishtë Sergei Skripal në Britani, tek grushti i shteti në Malin e Zi apo g0ditjet në Siri, të gjitha kanë një të përbashkët: pas tyre thuhet se qëndron krahu i a rmatosur i inteligjencës ushtarake të Moskës, që s ulmon në hije.

G ënjeshtra, pr0pagandë, dhe një s piunazh të egër, siç e përshkruajnë mediat italiane; kjo është mënyra sesi punon njësia misterioze 29155. Ajo madje thuhet se qëndron edhe pas aktit të sabotazhit në.VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE