Njihuni me djaloshin indian që ka 12 gishta duarsh, i lindur me dy gishta më tepër

LAJME


Një djalë indian i cili ka lindur me nga një gisht tepër në secilën dorë, thotë se është krenar për çrregullimin e tij, pasi këto dy gishta më shumë që ka, e ndihmojnë të fitojë në viedo-lojëra.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Faizan Ahmad Najar thotë se ka 12 gishta dhe kjo gjë e ka ndihmuar që të jetë i mirë në kriket dhe në viedo-lojërat që luan në celular.Nuk kam aspak turp, ka qenë vullneti i Zotit. Ndonjëherë mendoj pse jam vetëm unë me 6 gishta në dorë, por kam shokë të mirë në shkollë që nuk më bëjnë të ndihem keq për këtë, është shprehur Najar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive