Njihuni me profesionin më të çuditshëm në botë

LAJME


Shpeshherë puna mund të bëhet e mërzitshme, mirëpo jo për të gjithë. Ka persona të cilët kanë një punë mjaft interesante dhe të çuditshme, po ashtu.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Gjumashi profesional është një prej punëve më të çuditshme që e praktikojnë finlandezët. Një hotel në Finlandë punëson një anëtar të stafit si gjumash profesionist për të provuar rehatinë e shtretërve të tyre. Individi fle çdo natë në një nga shtretërit e hotelit dhe shkruan një përmbledhje për kënaqësinë e tij me secilin shtrat.

Platforma “Netflix” ka punësuar dikë që të shikojë të gjithë përmbajtjen e tyre përpara se të jetë në dispozicion të publikut. Roli i tyre është që të rishikojnë dhe caktojnë secilit program etiketën e tij të saktë, e cila ndihmon shikuesit të gjejnë saktësisht atë që kërkojnë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive