Njihuni me shqiptaren që është vetëm 29 vjeçe, po ka 7 fëmijë: Më ka bekuar Zoti, jemi familje e madhe dhe e lumtur!

LAJME


4 shtatzanitë nuk e kanë penguar atë të rritet profesionalisht momentalisht punon si juristë pranë hipotekës së Bajram Currit. Ajo ka përfunduar 2 fakultet një për drejtësi dhe një për edukim fizik, ndërsa këtë vit kërkon të nisë një master të dytë. Pavarësisht kësaj, Ajlini gjithmonë ka gjetur kohën për t’iu përshtatur familjes dhe karrierës.Vazhdoni degjoni intervisten me poshte:Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VAZHDIMI