Njihuni me shqiptarin 15-vjeçar, i cili punon në zyrën e kancelares Angela Merkel

LAJME


Njihuni me shqiptarin 15-vjeçar, i cili punon në zyrën e kancelares Angela Merkel

Leonard Mulaku është një 15-vjeçar që jeton në Gjermani dhe duket se ka ditur t’i shfrytëzojë më së miri mundësitë që një vend si Gjermania të ofron në arsim, punësim dhe karrierë. Mulaku njihet si një ndër më të rinjtë që ka mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

15-vjeçari vjen nga Vushtrria dhe është zgjedhur “kancelari” më i ri praktikant në moshë, në Gjermani. Në rrjetet sociale ai ka ndarë disa fotografi me liderë të ndryshëm gjermanë, përfishrë edhe kancelaren Angela Merkel pasi ka mbajtur praktikën në zyrën e saj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive