Njihuni me shtetin evropian që nuk ka asnjë qen të pastrehë, sepse të gjithë janë adoptuar

LAJME


Në shumë shtete rreth botës, qentë e pastrehë janë duke u bërë pr0blem në rritje vazhdimisht, por jo për Holandën. Të gjithë qentë e pastrehë janë marrë nga rrugët dhe iu është gjetur një shtëpi. Kjo u arrit me ndihmen e qeverisë, sepse ata ndihmuan më mbledhjen e qenve, st3rilizimin, avksinimin dhe identifikimin e qenve.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në vitin 2016, të gjitha rrugët u spastruan nga qentë endacak, dhe të gjithë tani kanë një vend të ngrohtë që të bëjnë gjumin. Kjo është një zgjidhje shumë e mirë, si për njerëzit edhe për qentë.