Njihuni me ushtarin anglez që i kushtoi këngë luftës së Kosovës

LAJME


Të mërkurën janë bërë 22 vite kur NATO-ja filloi fushatën e bmbardimeve ndaj Serbis, duke shënuar kësisoj fillimin e fundit të lutfës gati dyvjeçare në Kosovë. Trupat e NATO-s morën kontrollin e Kosovës në qershor, ku në mesin e këtyre trupave ishte edhe James Hillier Blunt.

James Hillier Blunt ishte ndër trupat e para për të arritur në Kosovë dhe u vendos si komandant i një ekuipazhi tankesh në Rajonin kufitar serb. Përvoja e tij e lutfës pasqyrohet në disa nga këngët e tij. Veçanërisht, kënga ‘No Bravery’ u bë jashtëzakonisht e famshme në të gjithë botën, sidomos në dritën e k0nflikteve të lutfës së fundit në Afganistan.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive