Nuk do keni kurrë më milingona nëpër shtëpi, nëse përdorni këtë erëz që të gjithë e kemi!

Nuk do keni kurrë më milingona nëpër shtëpi, nëse përdorni këtë erëz që të gjithë e kemi!

Nuk do keni kurrë më milingona nëpër shtëpi, nëse përdorni këtë erëz që të gjithë e kemi!

Nëse keni miliongona nëpër shtëpi, mjafton të vendosni pakëz kanellë në zonat ku ato përqëndrohen, dhe miliongonat do të largohen.Kjo sepse, siç shpjegon David Wo lfe, aroma e kanellës, e cila është mjaft e fortë edhe për njerëzit, për milingonat është shk atërrimtare.

Këto insekte të vogla punëtore orientohen përmes aromës, por një aromë e fortë si ajo e kanellës, i ço rodit shqisat e tyre, duke i bërë të largohen.Për të qenë më të sigurt, vini pakëz kanellë nëpër cepat e mureve të shtëpisë dhe milingonat nuk do të duan kurrë më të kthehen.Nuk do keni kurrë më milingona nëpër shtëpi, nëse përdorni këtë erëz që të gjithë e kemi!