Nuk Eshte Ajo Cka Mendoni, Askush Nuk Po E Gjen Si Quhet Kjo Perime!?

Nuk Eshte Ajo Cka Mendoni, Askush Nuk Po E Gjen Si Quhet Kjo Perime!?

Nuk Eshte Ajo Cka Mendoni, Askush Nuk Po E Gjen Si Quhet Kjo Perime!?

Nuk eshte ajo cka mendoni, askush nuk po e gjen si quhet kjo perime!?

Kjo foto e publikuar me mbishkrimin “Kush më thotë si e ka emrin kjo perime”, ka hasur në një varg reagimesh në rrjetet sociale.

Bëhet fjalë për një perime e cila është fotografuar në fshatin Plepas.
Autori ka dashur të saktësojë llojin e perimes dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente. Qytetarët kanë mendime të ndryshme.

Disa shprehen se ajo është një domate, të tjerë shkruajnë se ajo është hurme.Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës.Se si quhet në të vërtetë, hap linkun në vazhdim dhe shikoni videon e plotë