Nuk ju duhet vizë: Qyteza norvegjeze ku mund të shkojë kushdo për punë

LAJME


Vendi në fund të botës ku shkohet pa viza dhe kushdo është i mirëpritur. Ky vend pothuajse në fund të botës, mund të shkohet pa viza dhe kushdo është i mirëpritur.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Qyteti Akrtik Longyearbyen është në një ishull, pjesë e arkipelagut Svalbard, midis Norvegjisë dhe Polit të Veriut. Ishulli është një zonë ku kushdo mund të shkojë pa viza për të jetuar e për të punuar.Ka qenë pjesë e Norvegjisë që në vitin 1920, kur u popullua për herë të parë. Ka 2500 banorë nga 51 kombësi të ndryshme.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ka katër muaj vetëm ditë, katër muaj vetëm natë Arinjtë polarë janë një rrezik i vërtetë, ndaj banorët ruajnë njëri-tjetrin.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive