Nuk përmbahet Turqia, i dërgon mesazhin e fortë Kosovës për hapjen e ambasadës në Jerusalem

LAJME


Turqia të martën e kritikoi zotimin e Kosovës për hapjen e ambasadës në Jerusalem, duke thënë se ky veprim i shk3l rezolutat e Kombeve të Bashkuara dhe ligjin ndërkombëtar.

“Zotimi në fjalë i Kosovës është shk3lje e ligjit ndërkombëtar, veçanërisht i rezolutave të OKB-së të miratuara për këtë çështje”, tha në një deklaratë zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme të Turqisë, Hami Aksoy.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

vzhd