O Zot na fal! / Ky është burri nga Kosova, që i mori jetën gruas, djemve të tij, e më pas edhe vetes

LAJME


O Zot na fal! / Ky është burri nga Kosova, që i mori jetën gruas, djemve të tij, e më pas edhe vetes

Kosova u tr0ndit nga një ngjarje e pazakontë. Fetah Zuka është kryefamiljari, i cili ‘mori me vete’ familjen ne boten tjeter, mbreme rreth orës 18:00.

Sipas mediave kosovare, çifti kishte pasur mosmarrëveshje mes tyre dhe kishin filluar diskutimet për divorc.

Fetahu ka shtënë me amrë duke lënë të dekur fillimisht gruan e tij, pastaj dy djemtë brenda shtëpisë. Pasi ka dalë nga shtëpia, ai ‘ia ka hequr’ edhe vetes.