O Zot sa bukur, mrekulli! / Në Zvicër, nga katër foshnjat e para të lindura në vitin 2021, tre janë shqiptarë

LAJME


O Zot sa bukur, mrekulli! / Në Zvicër, nga katër foshnjat e para të lindura në vitin 2021, tre janë shqiptarë

Foshnja e parë e vitit 2021 në Zvicër lindi në minutën e parë të vitit 2021 në Spitalin e Baselit. Najla është foshnja shqiptare që është qytetarja e parë zvicërane e lindur në 2021. Najla ka lindur e gjatë 44 centimetra dhe peshon 2440 gram, shkruan Indeksonline.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Janis Manuel quhet foshnja e dytë që lindi në Zvicër në spitalin Baden Cantonal. Kiani dhe Troi janë dy foshnjat shqiptare që u bënë banorët e parë në Zvicër në 2021.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

kadksf