PAMJE / Nëse je me VV shpërndaje patjetër deklaratën bombastike për Albinin nga Rexhep Qosja

LAJME


Albin Kurti është politikan dhe me veprimtari politike të gjerë. Kurti është intelektual dhe e them këtë se ai ka përgatitje të gjerë shkencore dhe kulturore.

Ky nivel i tij i përgjithshëm i tij, i cili ka bashkëpunëtor një numër intelektualësh të aftë dhe të përgatitur mirë, do të ketë parasysh interesat e Kosovës dhe të popullit shqiptar në përgjithësi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive