Pamje te rralla, ky është momenti kur Adem Jashari niset për në Iuftè

LAJME


Pamje që pak kush i ka parë deri më tash janë shfaqur këto ditë. Në to shihet komandanti legjendar i UÇK-së Adem Jashari.

Kjo video e realizuar në kullen e Jasharjave në Prekaz, dhe e perpunuar nga Milaim Zeka, është bërë në një natë kur Ademi bashkë me dajen e tij nga Llausha, Osman Geci dhe me djalin Lulzim Jasharin po nishesin për në akis0n. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!