Pamjet po bëjnë xhiron e botës: “Momenti kur Sheiku i Katarit u bën të papriturën arbitreve femra

LAJME


Një anëtar i familjes mbretërore të Katarit, ka refuzuar të shtrëngojë dorën me arbitret, gjatë ceremonisë së ndarjes së çmimit të FIFA Club World Cup.

Sheiku Joaan bin Hamad Al Thani u filmua duke shtrënguar duart me një arbitër, pas fitores së Bayern Munich kundër Tigres UANL në finalen e Club Ëorld Cup, që është mbajtur në Katar.

Kur arbitret e identifikuara si Edina Alves Batista dhe Neuza Back iu afruan, sheiku i injoroi. Çështja e mosdhënies së dorës një femre të huaj me Islam ndalohet dhe çfarëdo kontakti tjetër fizik. VIDEO