Pandeli Majko: “Historia e Bashkimit Kombëtar duhet të mbyllet”

LAJME


Deklarata e Albin Kurtit se do të votonte pro nëse do të mbahej një refere ndum për bashkimin Kosovë-Shqipëri, për ministrin e Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko është një histori që duhet mbyl lur dhe se tani prioritet për ‘Vetëvendosjen’ dhe liderin e saj duhet të jetë drejtimi i Kosovës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në një intervistë në Euronews Albania për gazetaren Eksiola Shehu, ish-kryeministri Majko deklaroi se diskutime të tilla, krijojnë porbleme me a ktet ndërkombëtare që garantojnë stabilitetin e Kosovës dhe e cilësoi idenë e bashkimit kombëtar një ide që ka ekzistuar në shekullin e kaluar LEXO ME TEPER