Para se Hitleri të hante, gjithmonë e bënte këtë para ushqimit

LAJME

Adolf Hitler, që udhëhoqi Gjermaninë për shumë vjet dhe thirrej “fuhrer”, duke pushtuar një pjesë të madhe të Europës dhe Afrikën Veriore gjatë Lutfës së Dytë Botrëore, kishte një veti të veçantë në ushqim.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Hitleri ishte vegjetarian, që thuhet t’i ketë mbetur më shumë nga arsyet ideologjike dhe gjithçka që ka ngrënë ka qenë pure patatesh dhe supë të thjeshtë.
Ai kishte një ekip të testuesve për ushqim, transmeton Lajmi.net.

Ekipi përbëhej nga 15 persona dhe para se Hitleri të hante një ushqim, ata duhet ta hanin të parët dhe nëse pas 45 minutave asnjëri prej testuesve nuk v diste, atëherë ushqimi konsiderohej “OK” për t’u ngrënë.Ndiqni pamjet duke kl1kuar ne foton me poshte.