Paralajmërohet Greqia: Blini sa të doni anije, aviionë dhe nëndetëse, ja çfarë do tu ndodhë kundër Turqisë

LAJME


Paralajmërohet Greqia: Blini sa të doni anije, aviionë dhe nëndetëse, ja çfarë do tu ndodhë kundër Turqisë

Sipas asaj që citojnë mediat greke, ministri turk i Mbrojtjes Ulusi Akar është shprehur se, pavarësisht nga gjendja e saj e dobët ekonomike, Greqia është angazhuar në një garë am.ratimesh, por numri i aviionëve dhe anijeve që ka në plan të marrë nuk është i mjaftueshëm për t’u përrballur me Turqinë.

“Pavarësisht nga pr0blemet edhe nuk kanë për të ngrënë, pirë, veshur, pavarësisht nga ulja e pagave dhe kostoja e jetesës së popullit grek, ata janë kënaqur në një mënyrë të furishme për am.ratimet.

Blini sa të doni anije, aeroplanë dhe nëndetëse, ato nuk mjaftojnë. Nuk janë të mjaftueshme.”