Paralajmëron Artan Hoxha: “Duroni dhe pak ditë shqiptarë, ja çfarë do ndodhë në vend..

LAJME


Gazetari inve stig ativ Artan Hoxha, ka publikur një viedo të pa rcelave me ka nabis të katër viteve më parë. Hoxha shkruan se gjatë ksaj kohe nuk ka ndryshuar asgjë, veçse është rritur çmimi në tregun ndërkombëtar dhe vendas./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Postimi i Hoxhës: Nostalgji… Duke germuar ne arkive… U ka marre malli per pak gjelberim, ne keto dite te nxehta vere?! Nuk ka ndryshuar ndonje gje e madhe. Thjeshte eshte rritur çmimi ne tregun nderkombetar dhe padiskutim eshte rritur çmimi ne tregun vendas. Nese para 4 vitesh, kushtonte 1000 euro kur e zbarkoje ne Itali, sot 1000 euro, ta blejne ne fund te parceles.