Pàralàjmëron ish-gjenerali shqiptar: “Serbia po dërgon sinjale kèrcènuese, jeni të gatshëm”

LAJME


Ish gjenerali dhe eksperti i çështjeve uhstarake dhe të sigurisë, Ramadan Qehaja, ka thënë se ka sinjale këcrënuese nga Serbia.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se derisa institucionet tona janë katandisur nga zhvillimet politike dhe mungesa e kompetencës për kryerjen e detyrave, Serbia në krye me Presidentin e saj autokrat Vuciq, vazhdon të dërgojë sinjale këcrënuese në drejtim të Republikës së Kosovës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

DEKLARATA E TIJ E PLOTE