Pedagogu Shqiptar: Shqiptarët S’kanë Kulturë Pune, Janë Dembelë,

LAJME


Pedagogu Rezart Prifti i ftuar në emisionin “Shqipëria Live” është shprehur se shqiptarët nuk kanë kulturë pune, lidhur me dembelizmin e moshës së punës në Shqipëri.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Kriza jonë kulturore ka të bëjë me kulturën e punës, kemi shumë probleme me këtë, ka një disbalancë mes reales dhe pritshmërisë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Kanë nisur universitetet një projekt, por ne nuk japim edukim që nga shkolla e mesme e deri tek e lartë. Se kur vjen tregon diplomën, në Shqipëri vijnë e thonë unë kam diplomën e jo që di të bëj diçka, ajo nuk ia vlen fare meqë ra llafi”, u shpreh ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pas argumenteve të të pranishmëve në emision është dalë në përfundim se shqiptarët nuk janë dembelë, por ata përballen me shumë probleme siç është numri i lartë i të vetë punësuarve, mungesa e tregut të punës, kualifikimit, arsimimit, pagat e ulëta apo mosfunksionimi i zyrave të punës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive