Për mrekulli! / Fëmija i parë që lindi në Itali për vitin 2021 është shqiptar

LAJME


Për mrekulli! / Fëmija i parë që lindi në Itali për vitin 2021 është shqiptar

Shqiptari Alessandro është fëmija i parë i lindur për vitin 2021 në Itali. Babai i tij, tha se ata janë nga Dibra dhe jetojn prej 20 vitesh në vendin fqinj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Jemi nga Dibra jetojmë në Romë, unë jetoj prej 20 vitesh kam punën të gjitha këtu, me Emanuelën kemi 6 vite të martuar kemi dy djem Matia 4 vjeç e gjysmë dhe Alessandro ka bërë një rekord italian, lindi në orën 12 e 1 sekondë”, tha ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive