Përballje mes dy krerëve të shtetit, Rama dhe Meta në gjykatë

LAJME


Një përballje e fortë do të “ndezë” Gj ykatën Kushtetuese më 25 mars të këtij viti. Kryeministri Edi Rama dhe presidenti Ilir Meta do të përballen mes tyre për herë të parë në gjykatë pak kohë pasi su lmet e tyre publike kanë mbushur mediat dhe jetën politike në vend.

Rama ka depozituar një padi pas përp lasjes me Metën për mosd ekretimin e ish-ministrit të jashtëm Gent Cakaj.

Meta asokohe refuzoi të dekretojë Cakajn i cili mbajti postin e ush truesit të detyrës ndërsa ministër i jashtëm me dekret u bë vetë kryeministri Rama.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive