Pjesëtari i UÇK-së: Deri dje mbrojti Atdheun, shikojeni se në çfarë kushte jeton sot (VIDEO)

LAJME


Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ymer Gashi nga Skenderaj, kërkon ndihmën e bamirësve për t’u bërë me vendbanim. Ai tash e disa vite jeton në banesat sociale në këtë komunë; mirëpo si kryefamiljar thotë se një familje 6 anëtarësh është e vështirë të jetojë në dy dhoma, duke u ankuar se vazhdimisht ka edhe myk e lagështi. Bashkë me familjarët e tij ai kërkon nga dashamirët që t’i bëhet një zgjidhje që nuk është e përkohshme./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive