Plaku shqiptar me lot në sy bën thirrjen e madhe: Ju boj “rixhe” mos e lshoni vendin!

LAJME


Milazim Thaçi, dëshmitar i m asakrës së Izbicës në Komunën e Skenderajt, ka qenë i ftuar në një emision televiziv për të folur për këtë n gjarje të rëndë të lutfës. Ky njeri i fort që përjetoi shumëçka, nuk i mbajti lotët kur foli për qytetarët tanë që po e lëshojnë vendin.

I pyetur për fëmijët e tij se ku jetojnë, Thaçi nuk mundi t’i mbajë lotët dhe për disa momente nuk i doli as zëri nga goja. Thaçi ka 9 fëmijë por që të gjithë jetojnë jashtë vendit, nga ta 5 djem dhe 4 vajza. “Ju boj rixhe mos e lshoni venin, se fmija po hupin jashtë” tha ky i moshuar nga fshati Burojë.