Plani i Greqisë për pushtimin e Shqipërisë, në 1997

LAJME


Ky eshte plani i Greqisë për puhstimin e Shqipërisë, në 1997. Si hartoi Greqia ndëhyrjen në jug të Shqipërisë në vitin 1997? Cili ishte plani? Targjedia e Otrantos, amsakra e Levanit, përjgakja e Cërrikut viti 1997!Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive