Po del nga binarët”, Eni Vasili shpërthen keq ndaj të ftuarit në studio: Mos provoko, s’më mëson dot mua

LAJME


Një debat i ashpër ka shpërthyer mes moderastores Eni Vasili dhe Plarent Ndrecës teksa ky i fundit ishte duke folur për përgjimet e dos jes së mafies italiane. Teksa Ndreca mori fjalën, në një moment ai u kund ërshtua nga drejtuesja e emisionit Eni Vasili. Kjo gjë e irritoi Ndrecën duke thënë se ajo nuk ka të drejtë të gjykojë arg umentet e tij sepse është publiku që e bën këtë punë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pjesë nga debati në Open:Jo jo Eni, këtë s’ta lejoj nuk mund të më gjy kosh mendimet e mia dhe të thuash a janë të mira apo jo, kështu del nga binarët,” tha Ndreca. Ky është emisioni im dhe e drejtoj si dua unë, tha Vasili. Po jo pra, duhet t’ia lësh publikut të gjykojë, nuk është e drejta jote,” tha Ndreca. Po pse ti do të më mësosh mua si drejtohet emisioni, mos më pr ov oko, se e di për çfarë je këtu,” iu kthye drejtuesja e emisionit.