Po ndodh hera e parë në historinë e SHBA-ve! / Ja vendimi drastik për Donald Trump

LAJME


Do të ishte hskatërruese për Amerikën nëse ndaj një presidenti do të ngriheshin dy herë akuza për shkarkim gjatë mandatit. Ligjvënësja Jamie Herrera Beutler tha mbrëmjen e kaluar se duke qenë se demokratët gëzojnë shumicën në Dhomën e Përfaqësuesve dhe kanë vota të mjaftueshme për të marrë vendimin.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Megjithatë atyre pritet tu bashkohet një numër gjithnjë e në rritje republikanësh, të gatshëm të votojnë pro-shkarkimit të Presidentit. Jamie tha gjithashtu se do të votojë pro ngritjes së akzuave sepse sipas saj, Trump veproi kundër betimit që ka bërë si president.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive