Po të merrja nëntë, nuk haja bukë”, Spiropali tregon si i lindi dëshira për politikën

LAJME


Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka folur si rrallëherë për fëmijërinë e saj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

E pyetur nga moderatori Ronaldo Sharka, ajo ka treguar se ka qenë fëmijë shumë i mbarë, madje edhe në shkollë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Spiropali ka theksuar se në kohën e gjimnazit fitoi një bursë, e cila i jepej vetëm pesë nxënësve në Shqipëri dhe në atë periudhë i lindi dëshira për politikë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive