Po vjen fu ndi i botes / I riu “martohet” me tenxheren e orizit: Ështe e b indur dhe e dashur-Ja cfar thote

Po vjen fu ndi i botes / I riu “martohet” me tenxheren e orizit : Ështe e b indur dhe e dashur-Ja cfar thote

Po Vjen Fu.ndi I Botës. I Riu “Mar.tohet” Me Tenxheren E Orizit: Është E Bindur Dhe E Dashur. Ja Cfar Thote.. Po vjen fundi i botës. I ri.u “martohet” me tenxheren e orizit: është e bind.ur dhe e dash.ur. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Ditët e fundit, çuditë po shtohen gjithmonë e më shumë. Mund të duket si një shak.a, por është e vërtetë Pa.mjet me P0.SHT.Një burrë indonezian është mar.tuar me tenxheren e LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE