PoIicja joshëse Kosovare për të cilën po shkruajnë edhe mediat e huaja/FOTO

LAJME


PoIicja e Kosovës, Linda Aliu, ka zgjuar kureshtjen e mediave të huaja me fotot e saja joshëse.

Ajo ka kohë që poston fotografi mjaft joshëse vetëm në bikini në llogarinë e saj isntagram.

Linda së fundmi ka pu/blikuar edhe një fotografi veshur në un/iformen e PoIicisë së Kosovës duke mbajtur në dorë armë të gjatë.

Për poIicen kosovare ka shkruar edhe revista britanike Express.co.uk. Aty thuhet se mijëra njerëz e kanë shpërndarë fotografinë e Linda Aliut e cila po e shijon punën e saj të ëndrrave si poIice.

Fotografia e Lindës me un/iformën e poIicisë ka bërë që në rrjetet sociaIe t’i dërgohen asaj oferta nga sallone bukurie dhe parukerie që të merret si model bukurie.