Policia largon tabelën me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë’ në Zubin Potok

LAJME


Tabela në Zubin Potok me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë-Kosova dhe Metohija’ e vendosur nga serbët është hequr nga Policia e Kosovës, transmeton Gazeta Metro.. Policia e Kosovës ka arritur që ta h eq menjëherë tabelën pr0v0kuese që ishte vendosur në Zubin Potok nga strukturat paramiIitare atje.

Metro ka mësuar se më të vendosur tabela me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë – Kosova dhe Metohija’, autoritet kosovare kishin l ajmëruar rastin tek organet e rendit dhe autoritetet e larta në Prishtinë.

Ndryshe, kjo tabelë ishe vendosur në hyrje të komunës me shumicë serbe, Zubin Potok, në veri të vendit. Tabela nuk e kziston më pasi Policia e Kosovës e ka larguar atë, më poshtë keni dy foto nga vendi i ngjarjes.