Policja më e bukur shqiptare: Meshkujt më lusin t’i gjobis

LAJME


Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër p0licet më simpatike në Shqipëri.
Disilva, brunia simpatike me forma trupore të lakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rr0bave luksoze, transmeton Gazeta Express.

E ftuar në emisionin Top Show Magazine në muajin mars, policja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.

Duke treguar se a e ngacm0jnë më shumë me unif0rmë apo pa të, Disilva thotë: “Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e unif0rmës ka nga cmime të ndryshme, ka nga cmime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O shefe do mi vend0sësh mua p rangat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.