Politikani maqedonas: “Shqiptarët në Maqedoni janë 18%

LAJME


Kryetari i së “Majtës”, Dimitar Apasiev vlerëson se përfaqësimi i komunitetit etnik shqiptar në Maqedoni në regjistrimin e popullsisë që do të organizohet në prill do të jetë 28.5 përqind.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Përqindja e rezultateve nga regjistrimi u ra dakord gjatë formimit të Qeverisë LSDM + BDI. Nëse ju shqetëson, më lejoni t’ju them: pakica më e madhe do të jetë 28.5% (edhe pse në realitet banorët janë rreth 18%)”, shkruan në Facebook Apasiev.