Politikani serb: Shkodra është qytet i yni, e ka çliruar stërgjyshi im

LAJME


Politikani serb, i cili jeton në Mal të Zi, Vladislav Dajkoviç ka p rovokuar me foto nga qyteti i Shkodrës. Ai në postimin e tij në rrjete sociale qytetin shqiptar e konsideron qytet serb. Madje me krenari thotë se Shkodrën e ka çliruar stërgjyshi i tij.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sot kam vizituar qytetin antik serb Shkodra, në Shqipëri. Për këtë qytet më lidh tradita familjare, sepse Esad Pasha ia ka dorëzuar çelsat e qytetit gjatë çlirimit malazez të Shkodrës.