Politikani Shqiptarë dridhë Helenët!: U garantoj se kthimi në Truallin tonë është në Prag!

LAJME


Politikani shqiptar dridhë helenët: “U garantoj se kthimi ynë në truallin tonë është vetëm çështje kohe”

Vendosja e gurëve të Filatit në Sheshin “Skënderbej”, krahas me gurë nga të gjitha trojet shqiptare, ka shkaktuar reagimin e ambasadores së Greqisë në vendin tonë. Pala greke e ka kundërshtuar vendosjen e gurëve të Çamërisë në Sheshin “Skënderbej”, ndaj për këtë ka reaguar ashpër edhe kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi.

“Është habi e madhe se si ka gojë Greqia të ank0het, kur dihet që jo vetëm ka gllabëruar trojet etnike shqiptare dhe m0h0n të drejtat e pakicave etnike, por ka..

LEXO ME SHUME