Popi grek ofendon myslimanët: “Islami nuk është fe”

LAJME


Kryepeshkopi i Greqisë Ieronimos në një program në OPEN TV lidhur me lutfën çlirimtare të Greqisë ka deklaruar se Islami nuk është një fe dhe se muslimanët janë njerëz pro lutfës. Deklaratat e kryepeshkopit të Greqisë, Ieronimos me përmbajtje 0fenduese kundër fesë islame dhe muslimanëve kanë shkaktuar reagime në Greqi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Muslimanet e Trakias Perëndimore dënuan deklaratat e kryepeshkopit grek Ieronimos të cilat vendosin në objektiv fenë islame. “Në këtë periudhë të vështirë që po kalojmë, shpresojmë që në vend të retorikave kundër islamit të përdoret një gjuhë më paqësore dhe bashkuese“, thuhet më tej në deklaratë. Janë edhe shumë institucione të tjera që kanë mbajtur të njëjtin qëndrim ndaj tij.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive