Presidenti Serb: Kosovën e kemi barrë, obligim e kemi të kujdesemi për Serbët e Mitrovicës

LAJME


“Serbia dëshiron k0mpromis, jo zgjidhje në të cilën nuk ka Serbi dhe popull të saj”, ka thënë Vuçiq. Sipas tij, “Serbia, si të gjitha vendet e tjera, ka të drejtë të kujdeset për njerëzit e saj. Serbia po e bën këtë pa vringëllim të a rmëve. Por kjo nuk do të thotë që Serbia do të lejojë që 17 marsi të ndodhë përsëri”.

“Kosova nuk është barra jonë, por kryqi ynë”, ka thënë në fund presidenti i Serbis, me rastin e përvjetorit të ngjarjeve të marsit, i cili po përdoret si spektakël pr0pagandistik në Beograd./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive