Presidenti turk, Erdogan: “Sot, Turqia është një vend që mbjellë shpresë tek të gjithë

LAJME


Presidenti Erdogan tha se Turqia po mbjellë shpresë tek të gjithë të hstypurit dhe ivktimat. Presidenti dhe kryetari i Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), Erdogan iu drejtua anëtarëve të partisë në një takim të grupit parlamentar.

“Kur thoni ‘Turqi’ sot, në mendje së pari të vjen njerëzimi. Në mendje të vjen një politikë e jashtme e drejtë dhe dinjitoze”, bëri të ditur Erdogan, ndërsa vijoi me këto fjalë:

“Turqia mbjellë shpresë tek të gjithë të shtypurit dhe ivktimat. Ndërsa ylli i Turqisë ngritët ashtu rriten edhe uslmet ndaj të cilave ekspozohet.”