Presidentja E Kroacis Godet Sërish Serbinë: Nuk Do Futeni Kurr Në BE Nëse Nuk

LAJME


Presidentja e Kroacis godet sërish Serbinë: nuk do futeni kurr në BE nëse nuk e njihni Kosovën shtet të pavarur. Presidentja e Kroacisë Kolinda Grabar-Kitanovic i’u është drejtuar Serbisë së Aleksander Vuçiq që Kosova nuk do të jetë kurrë pjesë e juaja. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Siç po bën zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, të njejtën po e bën edhe zonja e parë e Kroacisë Kolinda, që po i del në krahë Kosovës. “Serbia duhet ta njohë Kosovën, një Kosovë e pavarur i jep stabilitet rajonit. Serbët le ta dinë që Kosova nuk do të jetë pjesë e Serbisë kurrë”, tha Kolinda. Sht up r3k 1lamen eme poshtme per te pare pamjet ekskluzive

Kolinda Grabar-Kitanovic është gjithmonë në krahë të Kosovës që po i jep vullnet Kosovës të vazhdon përpara. Kolinda në momente më të nevojshme që ka pasur Kosova ka dal në deklaratë në mbrojtje të Kosovës. Shpërndaje nëse dhe ti je mirënjohëse kësaj Gruaje Mikesh e Shqiptarve