Prezantimi i donacionit të qeverisë Belge dhuruar FSK- së! Ushtria e Kosovës gjithnjë e më e fortë!

LAJME


Shteti Belg dhuron donacionin e radhës për FSK-në.

Në Ferizaj u mbajte ceremonia e prezantimit të donacionit të qeverisë Belge dhuruar për FSK-në. Në ceremoninë përkatëse, ishin të pranishëm ministri i Mbrojtjes , Armend Mehaj dhe ambasadori i Belg në Kosovë, ku u pritën nga komandantja e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes, gjeneral brigade Irfete Spahiu.

Me këtë rast, ministri Mehaj falënderoi qeverinë Belge për donacionin përkatës duke vlerësuar dhe shprehur mirënjohjen e thellë edhe për gjithë mbështetjen e deritashme në të gjitha fushat për Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në.